lördag 22 januari 2011

Släng ut spöket

Öppna dig själv och lyssna på dig själv.

Sluta försök att vara den som du en gång varit och våga vara den du nu är. Livet förändrar oss och om vi inte följer med så blir livet obehagligt på olika sätt.

Universum är ett mirakel, du är ett mirakel och livet är ett mirakel. Problemet är bara att vi låter vår vardag ta över istället för att leva kvar i miraklet. Hur kan du inte vara lycklig? Kanske du fokuserar på fel saker i livet?

Du saknar inget. Problemet är bara att du tror att du behöver fylla dig själv med olika saker, intryck, ägodelar och andra inlärda behov.

Du är perfekt just nu om du bara skalar bort de ruttna delarna( som vi alla har på ett el annat sätt)så att din vackra skapelse får mer utrymme.

Låt ditt inre spöke dö. Detta hemska lilla spöke som rasslar så högt att du har vant dig och börjat tro på att spöket är du.

I själva verket så är detta lilla spöke en otroligt smart liten djävul som känner dig bättre än dig själv, så att manipulera dig är inte särskilt svårt.

Detta spöke har tagig din frihet ifrån dig utan att du ens har märkt att du saknar något.

När du slänger ut dina egna agendor, brist på respekt, hat, avundsjuka och dömande så slänger du ut ditt inre spöke.

Först då kan alla frukter du drömmer om växa i din trädgård.

Glöm inte bort att det lilla spöket har huvudnyckeln till din hjärna så att slänga ut spöket är något du måste lära dig att göra varje dag året om livet ut.

Detta spöke är vår rädsla.

Det blir lättare och lättare med så fort du tror att spöket är borta för alltid så dyker han upp igen med sina rasslande kedjor och rider dig som en sovande tjur.

Nu är du redo för det du söker och det du söker kan nu komma till dig.

Det var det lilla men begränsande spöket som höll allt du sökte ifrån dig och du trodde att spöket fanns på utsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar